RÓLUNK

6 évvel ezelőtt belevágtunk egy izgalmas, új projektbe.

Korunk egyik leggyakoribb kérdése a táplálkozás minősége, hiszen a mindennapi egészségünk, testi, lelki, szellemi állapotunk is ettől függ. Mindenki szeret nassolni, csemegézni. Mindenki imádja az ízeket, zamatokat, azonban nagyon kevés lehetőség nyílik arra, hogy az élelmiszerek közül olyanokat találjuk e célra, amelyek szervezetünkre kedvezőtlenül ható következmények nélkül fogyaszthatók. Az emberi szervezet talán legnagyobb ellensége az ételallergia, vagy az ételintolerancia. Magas a belgyógyászati panaszokkal, cukorbetegséggel küzdők száma. Egyben azonban mindenki egyet ért, mindannyian szeretnének finom és egészséges, vitaminokban, tápanyagban gazdag termékeket fogyasztani.

Ezért lett a fő célunk kizárólag olyan termékek gyártása, amelyek úgy kerülnek a végső csomagolásukba, ahogyan azt a természet adta.

Az alma és a cékla kedvező élettani hatásait, számos szakmai publikációból már sokan ismerik, azonban a hazai piacokon nem igazán találtunk olyan minőségi termékeket, amelyek ezen alapanyagok felhasználásával, adalékanyagmentesen készülnek. Úgy döntöttünk, hogy ezen egészséges, finom nyersanyagok felhasználásával minőségi alma-és céklaszirom gyártásába kezdünk.

A ropogós, zamatos, természetes ízvilágú snack-jeink hosszú évek fejlesztő munkájának és kísérletezésének eredményei.

Számunkra a minőség az elsődleges szempont, ezért az általunk gyártott alma –és céklakarika kizárólag hazai termelők első osztályú, válogatott alapanyagából készül.

Üzemünkben használt gépsorokat mi terveztük, a termékeket saját magunk fejlesztettük ki.

Kizárólag prémium minőségű termékeket gyártunk. Az általunk felhasznált alapanyag szigorú minőségellenőrzéseken esik át. A termékfejlesztés során egyértelművé vált számunkra, hogy kitűnő minőségű termékeket csak a legkiválóbb alapanyagokból tudunk előállítani. Ennek megfelelően egy modern, forradalmi technológián alapuló gépsorral dolgozunk. A folyamatosan fejlesztett, egyedi gyártástechnológia során a természetes elpárologtatási folyamat megvalósulásával lesz ropogós a termék. Alapanyagainkat igyekszünk a helyi régiókból beszerezni, ezzel is hozzájárulva a helyi termelők munkájához.

Az alma és céklakarika sikerei után tovább álmodtunk, velőüzemünk megnyitásával egy, a piacon egyedi, lebegőrostokat tartalmazó italcsaládot fejlesztettünk ki. A hozzáadott adalékanyagoktól és cukortól mentes termékcsalád hamar minden korosztály kedvence lett. Kezdetben három, jelenleg pedig már hat ízben elérhetők italaink is. Büszkék vagyunk arra, hogy 100% cékla italunk, termékminősítési megfelelése alapján gyógyszertárakban is forgalmazható lett.

Célunk, hogy a termékeinket fogyasztóknak igazi ízélményben legyen részük, a gyümölcsök és zöldségek olyan természetes ízvilágát tudják felfedezni minden termékünkben, ami máshoz nem fogható. Szeretnénk, hogy termékeinkre nem mint egyszerű csemegére, vagy üdítőitalra tekintsenek, hanem mint a szervezetük, egészségük szempontjából fontos tápanyagbeviteli forrásra

Fontosnak tartjuk a környezettudatos gondolkodást, ez a termékek csomagolásánál is kötelező érvényű volt számunkra, a gyártás során felhasznált energiát napelemrendszerünk biztosítja.