Gyártás

A Newton’s dream brand termékecsaládjának tagjai egyedi gyártás technológiával készített zöldség és gyümölcs italok, valamint szárított alma-és cékla karikák, amelyek nem tartalmaznak olyan adalékanyagot, ami a természetben nincs jelen. Termékeink úgy kerülnek a végső csomagolásukba, ahogyan azokat a természet adta, azaz mindenmentesen.

 

Hitvallásunk kialakításánál egyik fő alapelvünk az volt, hogy nem gyártunk olyan termékeket mások számára, amelyeket mi magunk sem fogyasztanánk örömmel, vagy tennénk szeretteink asztalára.

Üzemünk 2020-ban kezdte meg működését. Először szárított almakarika gyártását kezdtük el, majd egy kis idő múlva elkezdtük a szárított céklakarika gyártását is.

Termékeink garantáltan a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. Beszállító partnereinket komoly minőségi szűréseknek vetjük alá, az alapanyagokat folyamatosan teszteljük, laboráljuk, ezáltal üzemünkbe csak szigorúan ellenőrzött zöldséget és gyümölcsöt engedünk be, amelyek megfelelnek a gyártási elvárásainknak.

Az alma és a cékla egy modern gépsoron, humán felügyelet mellett kerül a szárítókamrába, ahol 18-24 óra alatt éri el a kívánt állagot és nedvességtartalmat.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink íze megegyezik az érett gyümölcsével, a tasakok kibontásakor a fogyasztót azonnal egy csodálatos illatfelhő éri el, a friss gyümölcs és zöldség érzését keltve.

Az alma és céklakarika gyártás során felhalmozódott, fel nem dolgozott, kieső gyümölcs mennyisége miatt jött az újabb fejlesztési ötletünk, hogy -mivel ez is kiváló minőségű alapanyag- egy különleges, egyedi lé gyártásba fogjunk. 2022 év elején kezdtük el lé-üzemünk kialakítását, majd a termékeink kifejlesztését. A végeredmény a Newton’s dream Smoothie termékcsalád lett.

Termékeink nem üdítőitalok, azonban a frissességük, zamatuk miatt a szervezetre üdítően és táplálóan hatnak.

Amíg számos üdítőital csupán a szomjoltásra hivatott, termékeink ezen felül a rostbevitelt, vitaminbevitelt is elősegítik, szellemi és testi energiát adnak, éhségérzetet csökkentenek, és káros következménymentes fogyasztást garantálnak. Az alternatív természetes gyógymódokat kutató és alkalmazó fogyasztóink, gyógyszertár és gyógynövénybolt partnereink folyamatos visszajelzései alapján italaink és snack-jeink egyre népszerűbbek a betegségekből gyógyulni kívánó fogyasztóknál, aktív sportolóknál, gyermekeknél.

Leveink tartalmazott cukorértéke kizárólag a gyártás során felhasznált gyümölcsökből, zöldségekből származik. Hozzáadott cukrot egyik termékünk sem tartalmaz.

Üzemünket egymás között laboratóriumnak hívjuk, szinte minden látogatónk kivétel nélkül megjegyezte, hogy a gyártósoraikon labor szintű munka folyik. A laborkörülményeink miatt termékeink egyedülálló minőségűek lesznek, ezért bátran tüntetjük fel minden  csomagolásunkon a prémium minőség megjelölést.

Az üzembe érkezéskor minőségi vizsgálaton átesett nyersanyagokat a feldolgozás előtt ismét gondosan átválogatjuk, minden egyes zöldséget és gyümölcsöt újra ellenőrzünk.

Ezt követi az alapos mosás, egyes alapanyagok esetén pedig a hámozás. Az előkészített alapanyagot a gyártósor darálja, finomító szűrőkön keringteti, majd hőkezelés után pasztőrözötten kerül üvegekbe a már kész ital.

A címkézés és a termékek jelölése után kerülnek a termékek kiadó raktárunkba, majd onnan a fogyasztóinkhoz.

Szigorú előírásoknak megfelelő után követési rendszert működtetünk, amellyel biztosítható, hogy mindig kiváló minőségű termék kerüljön a fogyasztóink elé.